Официално! Първа копка на кръговото между Строево и Труд

Скъпи приятели и жители на село Строево, екипът на stroevo.com пое ангажимент да Ви информира за всичко случващо се около изграждането на кръгово при селата Труд и Строево на централния път Карлово – Пловдив.

Кръгово - Строево
Кръгово между Строево и Труд. Източник: АПИ

След многократни отлагания по различни причини, представители на община Марица официално съобщиха, че първата копка ще бъде на 25.03.2019г. от 11 часа. Близо 5 години продължи борбата с различни институции и частни лица, които непрестанно подаваха жалби и отлагаха проекта. Изграждане на кръговото  е от изключителна важност за жителите не само на селата Строево и Труд, а и на другите пътуващи. Това ще освободи част от движението по Карловско шосе. Проектът е от изключителна важност  за село Строево, защото това ще бъде предпоставка за бъдещи инвестиции.  stroevo.com припомня, че разрешителното за строеж беше подписано в края на 2018г.

Сайтът на с.Строево – stroevo.com поема ангажимента да информация жителите за всичко, свързано с изграждането на новото кръгово , както и всички текущи промени и реализации по проекта.

1 thought on “Официално! Първа копка на кръговото между Строево и Труд”

  1. Георги Димов

    Най-накрая! Пожелавам на всички да се случи!!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *