Зов за помощ

В последните дни общността на село Строево и на цяла България бе потресена от трагичната новина за жестоката смърт на Петя Кръстева (Петя Годева) от Строево. Младата жена, живееща в Кипър, загина след жестока свада по време на спор с бившия си съпруг, при която е намушкана четири пъти с нож и е бутната или е паднала от балкона на апартамента. Петя е майка на две непълнолетни деца. 

В момента полицията води разследване за убийство, а подробностите все още се изясняват. 

Близките и приятелите на опечаленото семейство се обединяват около благотворителна кампания за събиране на средства, необходими за репатриране на тленните останки на загиналата, за да може да бъде погребана в родното ѝ село. 

Събраните средства ще бъдат използвани за покриване на транспортните разходи, както и за други необходими такси и формалности. 

Как можете да помогнете? 

Всеки, който желае да помогне, може да направи дарение в специално подготвените кутии, намиращи се в търговските обекти на Строево или на банковата сметка на майката на Петя: 

IBAN:BG51 BPBI 8898 4013 2925 01 

BIC:BPBIBGSF 

Титуляр: Донка Тодорова Годева / Donka Todorova Godeva 

Дори малки суми могат да помогнат на семейството в този труден момент. Нека заедно помогнем на близките ѝ да преминат през този ужасяващ период, като се включим в благотворителната кампания и покажем, че общността на селото ни обединена и състрадателна. 

Кметство – с. Строево и екипът на stroevo.com изказват искрените си съболезнования на опечаленото семейство.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *