Турнир по Белот Строево 2019

Турнир по Белот Строево 2019

Скъпи приятели,

Новата година вече е тук, а с нея продължават и всички хубави неща, които бяха заложени в пакет от мерки и инициативи, стремящи се да развият социалното удовлетворение и положителна нагласа в жителите на Строево, както и да полуряризират спортни и културни мероприятия.

За нас е удоволствие да Ви поканим на предстоящия „Турнир по Белот Строево 2019.”

За записване и участие са поканени всички желаещи и можещи. Турнирът ще е първият за Строево и ще бъде едно прекрасно мероприятие, в което ще премерят сили всички, които имат самочувствието, че владеят играта Белот.

Турнирът ще се проведе на 09.02.2019 година в ресторант „Братя Дингилеви“ с.Строево, а началото е от 10:00 часа.

Крайният срок за записване е 07.02.2019 година, а самото записване за участие ще се случва на бара на ресторант „Братя Дингилеви” с.Строево. Максималният брой участници е 32 души (16 двойки), затова молим всички желаещи да се включат в надпреварата да не чакат последния момент, защото местата са ограничени. След максималния брой от 16 отбора резервации няма да бъдат приемани.  Отборите ще бъдат разделени на групи ( A, B, C , D) като във всяка група ще бъдат изтеглени по 4 отбора. В групите ще се играе всеки срешу всеки като се играе на принципа 2 от 3. Двата отбора с най-много победи във всяка група продължават към фазите на директна елиминация до финала.

Такса за участие – 20 лв. на отбор или 10 лв. на участник.

Наградният фонд ще даде допълнителен стимул на участниците, като парична награда ще има за първите три отбора, съответно 200 лв, 100 лв. и 50 лв. Турнирът ще се проведе, следвайки  ясни и точни правила, които ще бъдат обявени в началото и всеки участник ще трябва да ги спазва. За победителите ще бъде изработена специална купа и медали.

Линк към събитието във Facebook:

facebook.com/events/632134833871221

Пожелаваме успех на всички участници и нека най-добрият отбор победи!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *