Вихър Строево

Вихър Строево и ФК Раковски със зрелищно равенство

Отборите на Вихър Строево и ФК Раковски си спретнаха зрелищно равенство. В среща изпълнена с голям заряд, двата отбора направиха голова фиеста.

Мачът за домакините не започна по най-добрият начин, след като един от основните им играчи Мартин Димитров получи тежка контузия и трябваше да бъде сменен. Малко след това отборът от Раковски поведе с 1:0 , това не отчая момчетата от Строево и след няколко добро отигравания, успяха да възстановят равенството чрез Аспарух Василев. Няколко минути след изравнителния гол, вратарят от Раковски също получи контузия и беше заменен. Това като че ли смути гостите , но въпреки това , те отново успяха да поведат. Играчите от Строево не се предадоха и продължиха да атакуват, така малко преди края на първото полувреме Аспарух Василев отново се разписа. Двата отбора се оттеглиха при резултат 2:2.

Второто полувреме започна също като първото , двата отбора размениха интересни положения, като на вратарят на Строево му се наложи да показва на няколко пъти добър рефлекс. За съжаление при една от добрите атаки на гостите, те отново поведоха в резултата. Радостта им не трая дълго, 5 минути след гола им, равенството отново беше възстановено е с гол на Аспарух Николов, това беше хеттрик за него. Веднага след изпълнението на центъра, играчите на Вихър проспаха пас към крилото на Раковски и минута след изравнителния гол, гостите отново водеха в резултата.

Футболистите на Раковски вече предчувстваха победата , но тогава влезлият като резерва Любомир Ливров принуди вратаря на гостите да извърши нарушение извън наказателното поле. При центрирането на топката тя попадна на главата на играч на Строево, той успя да я насочи към вратата на гостите, но точно преди тя да излезе в алт, Любомир Ливров успя да я подаде с глава към другият футболист влязъл като резерва – Пламен Тодоров, който също с глава от 1 метър успя да прониже вратаря. 

Така в 90-тата минута Вихър Строево стигна до изравнителния гол. Огорчение за гостите и голяма радост за домакините, които не се предадоха до края.

Вихър Строево – ФК Раковски – 4:4 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *