Сайтът на Строево се завръща

Сайтът на Строево се завръща с нова визия

След 2-годишна пауза Дигиталният дом на село Строево се завръща, изцяло с нова визия, за да ви представи най-актуалната информация, свързана с живота в нашето населено място.

Тук ще намерите контактите на всички институции в Строево. Актуализирани са рубриките – история на Строево, контакти на фирмите, разписание на междуселищния транспорт и разбира се горещи новини, проекти и дейности, отнасящи се до село Строево и община Марица.

Ние ще следим за решенията на общинския съвет и ще ви запознаваме с всяко негово решение, касаещо нашето населено място. Наличен вече е и бутон „Подай сигнал“, където всеки жител може да сигнализира за проблем в селото. Сигналът няма да бъде публикуван, а ще бъде отнесен директно до местното управление в лицето на действащия кмет. Ангажираме се да върнем обратна връзка в момента, в който има действия по сигнала.

Екипът ни е наясно, че живеем в свят, изпълнен с  негативизъм и песимизъм. Именно поради тази причина нашата основна мисия е да ви представяме позитивните новини за всичко случващо се около нас.

Очакваме Вашите идеи за развитие на сайта и на село Строево – това е ценно за нас. Вярваме, че заедно можем да променим бъдещето!

Поздрави, Екипът на Stroevo.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *