Кандидатът за кмет Ганчо Ганчев пред сайта на Строево

Здравейте г-н Ганчев, благодарим Ви, че приехте поканата ни да говорите пред нашата медия. Бихте ли се представили на нашите читатели?

Здравейте! Преди всичко бих желал да изразя благодарността си за поканата и възможността да се представя на читателите на вашата страхотна медия!

Казвам се Ганчо Георгиев Ганчев, на 33 години съм и понастоящем работя за известна логистична фирма. Преди около година се върнах в България след повече от 12 години, прекарани в Обединеното Кралство и съм кандидат за кмет на село Строево.

Къде по-точно в Обединеното Кралство прекарахте цялото това време и с какво се занимавахте?

Преди да се върна в България живях и работих в Северен Съмърсет, Западна Англия. Работил съм за хранителната индустрия – първите две години във ферма за отглеждане и пакетаж на гъби, а през следващите десет – в една от най-големите фабрики за млечни изделия в цялото Кралство.

Значи като повечето ни сънародници, избрали да работят зад граница и Вие сте имали трудно начало? Разкажете ни повече за пътя, който изминахте в Англия и как се стигна до това да се върнете обратно в Строево.

Да, в началото наистина не беше лесно. Освен с работата трябваше да свикна с културата и навиците не само на местните, но и на всички останали групи хора, с които имах контакт.

След няколко месеца обаче вече бях преодолял културния шок, самият аз станах по-уверен в себе си и нещата започнаха да се нареждат. В момента, в който ограниченията за работа на българите в Англия отпаднаха, аз започнах да търся по-добра работа и така се стигна до назначението ми във много голяма фабрика за млечни изделия, където работих повече от десет години. Там бързо се утвърдих като неизменна част от колектива и бях награден със ръководна, носеща страхотна отговорност позиция. За да придобиете представа за отговорността, която носих ще поясня, че бях пряко отговорен за ежедневна продукция на стойност от 3 до 4 милиона английски паунда или от 7 до 9 милиона лева.

Това звучи доста впечатляващо! Какви други, освен способността да поемате отговорноста, качества притежавате и с какво биха Ви помогнали да бъдете добър кмет на село Строево в случай, че бъдете избран за такъв?

Ами бих добавил също че съм амбциозен и много упорит и захвана ли се с нещо – не признавам трудности и пречки. Освен това имам дарба да намирам общ език с хората и мисля че това би ми помогнало да намеря решение на почти всеки проблем – бързо и ефикасно. Ако ми позволите тук ще вметна още нещо, което ми помoгна много в предната ми работа – една от причините да се справям лесно с мултинационалния колектив беше, че владея четири чужди езика и продължавам да уча пети такъв. Част от работата ми беше и посещението на десетки курсове и семинари, имащи за цел да подобрят комуникацията между хората, както и физическото, така и психическото им състояние. Благодарение на натрупаният от работата ми със стотици хора от цял свят опит, хора от различни етноси, различни религии и с различни политичестки и житейски възгледи, аз съм убеден, че съм идеалният кандидат за кмет на село Строево.

Какво бихте обещали и какво бихте направили за село Строево при евентуална Ваша победа на предстоящите избори ?

Ще обещая само, че ще взема работата си присърце и ще се боря неуморно за всяка малка или голяма позитивна промяна в Строево. На всички ни е ясно, че инфраструктурата в селото е в плачевно състояние, сметището ни трови постоянно, а културните и спортните мероприятия са твърде малко. Имаме сериозен потенциал за развиване на бизнес и туризъм в и около селото, но по някаква причина почти нищо не се случва. Мисля, че поради тези и много още причини хората в селото се изнервят и губят вяра в по-доброто. Ако бъда избран за кмет ще работя по всички тези проблеми докато те не бъдат решени. Имам страхотен съюзник в лицето на г-жа Недялка Рангелова, която е кандидат за кмет на Община Марица, както и кандидат за общински съветник. С нейна помощ, а също с помощта на хората, които ме подкрепят във всяко едно отношение вярвам, че ще направим Строево едно страхотно село за пример.

Накрая, с две думи, какво ще кажете на жителите на Строево и на опонентите си за кметското място?

На жителите на Строево пожелавам да са здрави и да гледат смело и гордо напред. Нека помислят добре през следващите дни и да вземат правилното решение.

На опонентите ще кажа да се борят честно и отговорно, и нека най-добрият победи!

Благодарим Ви г-н Ганчев и успех!

И аз благодаря и до нови срещи!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *